Smoelenboek

José Cox

José Cox is naast Kynologisch instructeur en gediplomeerd gedragstherapeute natuurlijk ook hondeneigenaresse. Haar border collie kruising Boy heeft José veel inspiratie gegeven om hondengedrag te gaan bestuderen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als instructrice bij hondenschool Dogwise en het afronden van de gedragstherapie bij Dogvision was er de ambitie om zelf een hondenschool en adviesbureau te starten in Haaksbergen en omgeving. Samen met Hanneke creëerde zij in 2012 Waggytail. In 2016 overleed haar lieve Boy, gelukkig kwam koningspoedel Theo op haar pad. Theo is wekelijks aan het werk in het Livio huis waar José werkt en onze Sandra woont. Theo voorziet daar iedereen van knuffels en gezelligheid. Sinds oktober 2019 heeft Theo er een hele lieve BFF bij: dwergpoedel Fritsje. Samen kunnen ze heerlijk ravotten.

Hanneke Rijckaert-Allis

Hanneke, kynologisch instructeur en gediplomeerd gedragstherapeute voor honden, is net als José begonnen bij hondenschool Dogwise. Hanneke is trotse moeder van dochter Milou(2013) en eigenaresse van twee Australian Shepherds, Becky(2011) en Mr. Neal(2016). Hanneke is met haar eigen honden fanatiek in de dogfrisbee sport. Naast het diploma Dogfrisbee-instructeur heeft zij ook de diploma’s Hoopers- en Treibbal-instructeur op zak. Naast dochterlief en alle activiteiten met de honden is zij veel te vinden in de bossen met haar Quarter horse Rebel.

Sandra

Om ons Waggy-Team te versterken hebben wij de hulp ingeroepen van Sandra. Sandra is onze lieftallige assistente en helpt ons met de socialisatie van de pupjes en allerhande taken zoals het uitdelen van de wekelijkse theorie. Sandra is dol op knuffelen met alle lieve kleine puppy's.